top of page
About
Zoegas café och butik i Helsingborg på drottninggatan
How It Works
Recommendations
Contact

Intresserad av att bli delägare? Läs mer!

Vi vill bevara och förbättra Zoégas anrika café och butik i Helsingborg. Vi vill skapa en plats som Helsingborgare är stolta över, och som man väljer att besöka båda till vardags och när man är på besök.

För att göra det behöver vi satsa på lokalerna, bygga ut köksmöjligheter och utöka sittplatsytorna. Detta kostar en del pengar.

Vi har därför sagt att vår plan är att ge möjlighet för 100 personer att bli andelsägare i bolaget cafe 1886 AB.

En andel är tänkt kommer kosta från 8 000 kr, och ge utöver rätt till framtida vinstutdelning även möjlighet att delta på speciella sammankomster, kaffeprovningar och liknande. 

Vårt mål är att detta ska bli en av "must visit" platserna som finns i Helsingborg, och ett café som Helsingborgare är stolta över.

Är du intresserad av att veta mer, så anmäl intresse nedan. Vi kommer behöva mer information av dig senare, men i dagsläget räcker det med namn och kontaktuppgifter.

Kul om du vill bli en del av denna plats. 


Karsten, Roosa, William & Hanna

  • Instagram - Vit Circle
  • Trip - Vit Circle
annons zoegas öppnas 1886.jpeg

Annonsen från när verksamheten öppnade 1886. Denna annons finns kvar att beskåda inne hos oss på caféet än idag.

Notis: Att anmäla intresse här innebär inte att du garanterad har möjligheten att köpa en andel. Du kommer få mail med mer information inom några dagar om du har anmält intresse, där du får reda på mer.

Anmälan är nu stängd! Vi har fått en stor respons, vilket vi är jätteglada för. Har du anmält intresse så ska du ha fått ett mail nu kring hur vi går vidare.

bottom of page